Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Anunt privind plata impozitelor si taxelor locale in contextul pandemiei de coronavirus

ITX

Serviciul Impozite si taxe locale aduce in atentia persoanelor fizice si juridice ca 31 martie 2020 este termenul de plata a primei transe a taxelor si impozitelor locale si ca pentru plata cu anticipatie a impozitului aferent anului 2020 se acorda o bonificatie (reducere) de 10%, iar pentru depasiresa termenului scadent se datoreaza majorari de intarziere.

Data fiind situatia la nivel national si international, s-a impus luarea unor masuri de prevenire a gripei sezoniere, virozelor respiratorii si a infectiei cu noul coronavirus COVID-19, in privinta depunerii si eliberarii de documente, cat si in privinta platii taxelor si impozitelor locale si altor sume datorate bugetului local sau de stat.

 

Astfel, pentru a se evita aglomeratiile si pentru a minimiza riscul de raspandire a infectiei, persoanele interesate vor avea acces limitat in spatiile destinate publicului, astfel incat sa nu fie mai mult de o persoana la ghiseu, fiecare cetatean urmand a fi invitat in interior dupa eliberarea ghiseului.

Incurajam contribuabilii sa plateasca folosind plata online prin intermediul ghiseul.ro sau prin intermediul internet banking, conturile IBAN in care se poate efectua plata impozitelor si taxelor locale fiind disponibile la adresa https://negresti.ro/cum-se-pot-plati-impozitele-si-taxele-l….

Totodata, personalul Serviciului Impozite si taxe locale poate fi contactat prin mijloace de comunicare la distanta, respectiv:

E-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Telefon/Fax 0235 457 679, (interior: 125 pentru Constatare si impunere, 139 Casierie, 118 eliberare certificate fiscale si 127 Sef Serviciu.

Avand in vedere situatia existenta apelam la intelegerea cetatenilor pentru a se prezenta la ghiseele Serviciului doar in caz de urgenta.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version