Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Comunicare - obligativitatea purtării mijloacelor de protecție a gurii și a nasului în spațiile publice, începâd cu 6 aprilie 2020

În baza Hotărârii nr. 11 din 04.04.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui, privind adoptarea măsurii de protejare a populației împotriva răspândirii infecției cu virusul COVID-19 pe teritoriul județului Vaslui, se hotărăște:

 

Începând de luni, 6 aprilie 2020, se impune pentru toți cetățenii județului Vaslui purtarea mijloacelor de protecție a gurii și a nasului în spațiile publice, precum spațiile comerciale, piețe, instituții publice, șantiere, gări, autogări etc. Aceste mijloace sunt menite să-i protejeze pe cei din jur, în cazul în care o persoană ar putea fi infectată, dar fără să prezinte simptome.

Nu este obligatoriu ca aceste mijloace de protectie să fie măști medicale. Se pot folosi eșarfe, măști din pânză sau orice alte tipuri de protecție care să acopere nasul și gura.

Vă rugăm să sprijiniți acțiunile autorităților locale, pentru o preveni răspândirea coronavirusului COVID-19, pe raza orașului Negrești și să dăm dovadă împreună, de spirit civic și responsabilitate în tot ceea ce întreprindem.

Sef C.O.A.T. Negresti,

Insp. Vlad Adrian Marius

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version