Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Anunt - dezbatere publica - Proiectul de hotărâre privind stabilirea taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii casnici şi noncasnici şi a regulamentului de instituire şi administrare a taxei speciale de salubrizare SIMDS – oraş Negreşti, jud. Vasl

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre privind stabilirea taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii casnici şi noncasnici şi a regulamentului de instituire şi administrare a taxei speciale de salubrizare SIMDS – oraş Negreşti, judeţul Vaslui.

Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul propriu al Primăriei oraşului Negreşti, din strada N. Bălcescu, nr. 1 şi publicat pe site-ul instituţiei – www.negresti.ro, în data de 20.12.2019, conform procesului-verbal nr. 15525/ 20.12.2019.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei oraşului Negreşti – Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., până pe data de 27.01.2020.

Şedinţa publică în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de HCL susmenţionat va fi organizată în data de 10.02.2020, ora 10.00, în sala de şedinţă a Primăriei.

  pdf DESCARCĂ Documentatie (566 KB)

  pdf DESCARCĂ Anexe Regulament de instituire si administrare a taxei speciale de salubrizare (260 KB)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version