Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Anunţ - convocarea Consiliului Local al Oraşului Negreşti în şedinţă ordinară în data de 29.06.2020, ora 14:00

banner clSe aduce la cunoștință publică convocarea în ședință ordinară a Consiliului Local al Orașului Negrești, care va avea loc în data de 29 iunie 2020, ora 14,00- la sediul Primăriei Orașului Negrești, cu următorul PROIECT AL ORDINII DE ZI, cuprins în anexa la Dispoziția Primarului Orașului Negrești nr. 337/17.06.2020

 

Proiectul ordinii de zi 

 

 

Aprobarea procesului verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Local Negreşti, convocată de îndată, pentru data de 15 iunie 2020.

DESCARCĂ

1.

Proiect de hotărâre, privind închirierea prin licitaţie publică a unui spaţiu în suprafaţă de 35,60 mp, situat în Negreşti, str. Unirii, BI. E2, Se. F, parter, aflat în domeniul privat al oraşului Negreşti, judeţul Vaslui.

pdf DESCARCĂ (1.48 MB)

2.

Proiect de hotărâre, privind aprobarea regulamentului de vânzare a locuinţelor construite pentru tineri prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe aflate pe raza UAT Negreşti.

pdf DESCARCĂ (1.43 MB)

3.

Raport privind stadiul înscrierii datelor în registrul agricol.

DESCARCĂ

4.

Întrebări, interpelări şi informarea consilierilor locali.

 

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version