Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Extindere conducte de distribuție gaz natural in orașul Negrești, străzile M. Kogalniceanu, D. Cantemir si Dacia

În ședința Consiliului Local din 4 iunie 2020 a fost aprobată actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție “Extindere conducte de distribuție gaz natural în orașul Negrești, Județul Vaslui, strada M. Kogălniceanu, strada D. Cantemir și strada Dacia în lungime de L=3045m.”

Obiectivul de investiție a fost inclus în Programul anual de investiții al orașului Negrești pentru anul 2020, în luna martie, și prevedea o lungime totală a conductelor de distribuție de 2940m. Ulterior obiectivul de investiție a fost actualizat prin includerea străzii Dacia, alături de celelalte străzi M. Kogălniceanu și D. Cantemir, și creșterea lungimii conductelor de distribuție ce vor fi realizate la 3045m.

Valoarea totală a obiectivului de investiție este de 920.193,85 lei, bani ce vor fi plătiți din bugetul local al orașului Negrești și include atât cheltuielile de executare a lucrărilor cât și proiectarea și asistența tehnică.

Se dorește ca lucrările de execuție să înceapă cât mai curând având în vedere faptul că în data de 18 iunie 2020 vor începe lucrările la alt obiectiv de investiție ce cuprinde extinderea conductelor de distribuție a gazului natural pe străzile I.L. Caragiale, A.I. Cuza și I.C. Frimu.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version