Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Informare cu privire la introducerea Programului de restricții a furnizării apei pentru orașul Negrești

banner anunt restrictionare apaConform informării primite astăzi, SC AQUAVAS SA Vaslui informează că începând cu 15 august 2020 se introduce Programul de restricții a furnizării apei pentru orașul Negrești.

Astfel, se suspendă alimentarea cu apă pentru localitățile Glodeni, Parpanița, Poiana și Valea Mare, rămânând ca alimentarea cu apă să se facă din surse proprii.

Pentru orașul Negrești Programul de furnizare a apei va fi 05.00 - 09.00, respectiv 17.00 - 21.00.

Populația este rugată să folosească eficient și rațional apa preluată din rețeaua publică de alimentare, respectiv să utilizeze apa furnizată doar în scop igienico-sanitar, .

Restricțiile rămân până la refacerea stocului de apă din acumularea Căzănești pentru asigurarea condițiilor de funcționare în regim normal.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version