Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Anunt - Dezbatere publica - Proiectul de hotarare privind zonarea fiscala a terenurilor din extravilanul UAT Negresti

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, propunem spre dezbatere publica textul complet al proiectului de hotarare privind zonarea fiscala a terenurilor din extravilanul UAT Negresti.

Proiectul de hotarare a fost afisat la sediul propriu al Primariei orasului Negresti, din strada N. Balcescu, nr. 1 si publicat pe site-ul institutiei - www.negresti.ro, in data de 02.10.2019, conform procesului-verbal nr. 12671/02.10.2019.

Cei interesati pot trimite in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primariei orasului Negresti - Registratura, respectiv in format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., pana pe data de 29.10.2019.

Sedinta publica in cadrul careia va fi dezbatut proiectul de HCL susmentionat va fi organizata in data de 13.11.2019, ora 10.00, in sala de sedinta a Primariei.

pdf DESCARCA Documentatie (1.92 MB)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version