Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Centrul de Tineret Negreşti

Misiunea Centrului de Tineret este să faciliteze accesul copiilor/tinerilor la servicii sociale de informare şi documentare, consultanţă şi consiliere socială, juridică, educaţie non-formală, de a preveni şi combate excluziunea socială, de a acorda suport pentru asigurarea creşterii, formării, dezvoltării şi educării copiilor/tinerilor. Totodată este conceput ca un loc de întâlnire şi recreere unde copiii/tinerii pot obţine informaţii utile, pot beneficia de cursuri şi trening-uri, acces la calculator şi internet, unde pot deprinde meşteşuguri tradiţionale sau învăţa să picteze, pot beneficia de o multitudine de activităţi de petrecere a timpului liber.

Activităţile Centrului sunt gândite complementar educaţiei formale, venind în completarea abilităţilor dobândite la şcoală, punând accent pe metode participative şi valorificând timpul liber al copiilor/tinerilor.

  pdf DESCARCA (1.85 MB) - Regulament de organizare si functionare Centru de Resurse Comunitare

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version