Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

La multi ani, 2020!

Orașul Negrești vă aduce la cunoştinţă că ziua de vineri, 3 ianuarie 2020, a fost stabilită de Guvernul României zi liberă, conform H.G. nr. 970 din 20.12.2019, iar programul de lucru al primăriei se va relua luni, 6 ianuarie 2020.

Reamintim că plata obligaţiilor fiscale, taxe și impozite locale, inclusiv amenzile contravenţionale, se poate face și online (prin www.ghiseul.ro), respectiv prin instrumente bancare. Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Orașului Negrești, situat în Negresti, str. Nicolae Bălcescu, nr. 1, telefon 0235 457 679, email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Vă dorim să aveţi un An Nou cu sănătate, cu bucurie în inimă, curaj în suflet și cu oameni buni în preajmă.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version