Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Deschiderea, cu 1 Martie, a Centrului de Permanență medicală

centru permanentaPrimăria orașului Negrești anunță deschiderea, cu 1 Martie, a Centrului de Permanență medicală, urmând ca de serviciile medicale oferite de acesta să beneficieze locuitorii orașului Negrești și cei din localitățile învecinate.

Centrul de permanență va funcționa la parterul blocului E2, sc.D, de pe strada Unirii, spațiul fiind adaptat prevederilor legislației în domeniu, cu cabinet de consultații, sala de tratament, grupuri sanitare pentru pacienți și personal.

Important de precizat este că Centrul de Permanență va fi deservit de cinci medici de familie și cinci asistente medicale care vor face gărzi prin rotație, iar serviciile oferite vor fi gratuite.

Programul de lucru al Centrului de Permanență va fi de la ora 15.00 până a doua zi dimineață la ora 7.00, iar la sfârșit de săptămână și în sarbatorile legale va funcționa non-stop, asigurându-se, astfel, continuarea programelor cabinetelor medicilor de familie, în așa fel încât oamenii să poată beneficia de acces facil la servicii medicale, la orice oră din zi și din noapte.

Deschiderea unui astfel de spațiu era absolut necesară pentru asigurarea asistenței medicale primare în zonă.

Finanțarea lucrărilor de renovare și a cheltuielilor de funcționare a Centrului au fost făcute de către dna Dr. Gafițoi Constanța și din bugetul local al Primăriei orașului Negrești, iar spațiul a fost pus la dispoziție de Primăria orașului Negrești.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version