Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Informare cu privire la campania de dezinfecție a Pieței din Negrești

banner dezinfectie piataPentru a spori siguranța comercianților si a clienților pieței din orașul Negrești și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, COVID-19, Primăria orașului Negrești a început o campanie de dezinfecție în piața agroalimentară din orașul Negrești.

Primăria a încheiat cu o firmă autorizată un contract ce are o durată de 4 luni. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și au efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19.

 

Acțiunile de dezinfecție se vor desfășura săptămânal, în fiecare zi de miercuri.

Reamintim că, prin Hotărârea nr. 20 din 2 septembrie 2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pe teritoriul județului Vaslui s-a impus obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente in spații publice deschise, în grupuri mai mari de 3 persoane care nu sunt membri ai aceleași familii, spatii cum ar fi: piețele agro-alimentare, târgurile, zonele de așteptare (stații de autobuz, peroane etc), zonele în care se desfășoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, pe toată perioada de funcționare a acestor activități.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version