Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Sprijin pentru fermierii din sectoarele bovine, ovine/ caprine, legume - fructe și cartofi

bannerDirecția pentru Agricultură Județeană Vaslui anunță publicarea ghidului Măsurii 21 privind acordarea unui sprijin temporar cu caracter excepțional, ca răspuns la criza sanitară generată de epidemia de COVID-19.

Măsura 21 „Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor care au fost afectați în mod deosebit de criza COVID-19" are în vedere atenuarea efectelor generate de pandemia de COVID-19, în mod special, prin compensarea pierderilor și restabilirea echilibrului economic al producătorilor primari din sectorul agricol.

Sesiunea de depunere a cererilor de sprijin se va desfășura în perioada 25 septembrie - 23 octombrie 2020, iar înregistrarea acestora se poate face personal sau prin reprezentant, conform precizărilor din Ghidul Solicitantului, publicat pe site-ul MADR, APIA și AFIR, respectiv www.madr.ro | www apia.org.ro | www.aftr.info.

Cererile de sprijin temporar cu caracter excepțional, aferente sectoarelor bovine, ovine/ caprine, legume - fructe și cartofi, vor fi însoțite de documente generale și specifice și pot fi depuse la sediul Agenției de Plăti și Intervenție pentru Agricultură Vaslui ori transmise prin fax, poștă sau în format electronic (scanat) - prin e-mail, cu condiția asumării semnăturii pe fiecare pagină a documentului transmis.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version