Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

INFORMARE CU PRIVIRE LA PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL

BANNER informare primarieAvând în vedere situația epidemiologică actuală trebuie să ne gândim la siguranța celor care ajung în instituțiile publice, dar și a funcționarilor care lucrează cu publicul, astfel am creat un program de lucru cu publicul prin care să se evite aglomerarea atât la intrarea în instituție, cât și în interior.

PRELUARE CERERI                         ELIBERARE DOCUMENTE

Luni-joi:               08:00 - 11:00        după ora 13:00

                            11:00 – 15:00       după ora 16:00

Vineri:                  08:00 - 11:00        după ora 13:00

                            11:00 – 14:00       următoarea zi lucrătoare

 ELECTRONIC, RĂMÂNE MAI SIGUR!

Reamintim contribuabililor și subliniem că, în măsura în care aveți mijloace tehnice, este recomandată utilizarea mijloacelor electronice de comunicare și plată a taxelor și impozitelor locale:

Pentru plata taxelor și impozitelor locale, utilizați:

  • - platforma națională ghișeul.ro
  • - plata prin virament bancar
  • - plata cu cardul la ghișeu

Pentru comunicare cu Primăria Negresti, utilizați:

  • - Telefon/ Fax 0235.457.679
  • - adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., solicitarea dumneavoastră va primi număr de înregistrare,
  • - site-ul institutiei prin intermediul formularului aflat la adresa https://negresti.ro/petitii-online, solicitarea dumneavoastră va primi număr de înregistrare.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version