Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Anunț - consultare publică- proiectul bugetului local al orașului Negrești pe anul 2020

În conformitate cu prevederile Legii nr.273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare Primăria Orașului Negrești a inițiat procedura de  consultare publică privind Proiectul bugetului local al orașului Negreșți pentru anul 2020.

În acest context am procedat la afișarea la sediul Primăriei Orașului Negrești, în spațiul accesibil publicului, a documentației privind bugetul local la Orașului Negrești pe anul 2020.

Documente afișate:

- Anunț dezbatere publică;

- Veniturile bugetului local pe anul 2020 - proiect;

- Cheltuielile bugetului local pe anul 2020 – proiect;

- Programul obiectivelor de investiții pe anul 2020 - proiect.

Concomitent am realizat afișarea documentelor menționate mai sus pe pagina de internet a instituției, la adresa www. negresti.ro.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, în perioada 29.01.2020 - 13.02.2020 pe adresa:

Primăria orașului Negrești, strada Nicolae Bălcescu, nr.1, jud. Vaslui, 735200.

Prezentul proiect de buget va suporta modificări urmare a propunerilor ce vor fi făcute cât și a comunicărilor pe care le vom primi pentru sume defalcate din TVA pentru finanțarea costului standard pe elev,

Propunerile și recomandările pot fi transmise și la sediul Primăriei orașului Negrești - Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

DESCARCĂ Documentație

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version