Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

ANUNŢ – dezbatere publică – Proiectul de hotărâre privind introducerea ob. de investiție "Extindere conducte de distribuție gaz natural în ors. Negresti, jud. Vaslui, str. M. Kogalniceanu, in lungime totala de 1950m" in Programul anual de investitii- 2020

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al Proiectului de hotărâre privind introducerea obiectivului de investiție "Extindere conducte de distribuție gaz natural în orașul Negrești, județul Vaslui, strada Mihail Kogălniceanu, în lungime totala de L=1950 m" în Programul anual de investiții al orașului Negrești - 2020.

Proiectul de hotărâre a fost afișat la sediul propriu al Primăriei orașului Negrești, din strada N. Bălcescu, nr. 1 și publicat pe site-ul instituției - www.negresti.ro, în data de 06.02.2020, conform procesului-verbal nr. 1168/06.02.2020.

Cei interesați pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei orașului Negrești - Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., până pe data de 05.03.2020.

Ședința publică în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de HCL susmenționat va fi organizată în data de 20.03.2020, ora 10.00, în sala de ședință a Primariei.

  pdf DESCARCĂ Documentație (679 KB)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version