Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

ANUNŢ – dezbatere publică –Proiectul de hotarare privind aprobarea Regulamentului de vanzare a locuintelor construite pentru tineri prin Agentia Nationala pentru Locuinte aflate pe raza Unitatii Administrativ -Teritoriale a orașului Negrești, judetul Vasl

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite pentru tineri prin Agenția Națională pentru Locuințe aflate pe raza Unității Administrativ - Teritoriale a orașului Negrești, județul Vaslui.

Proiectul de hotărâre a fost afișat la sediul propriu al Primăriei orașului Negrești, din strada N. Bălcescu, nr. 1 și publicat pe site-ul institutiei - www.negresti.ro, în data de 21.04.2020, conform procesului-verbal nr. 3616/ 21.04.2020.

Cei interesati pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primariei orașului Negrești - Registratura, respectiv în format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., până pe data de 19.05.2020.

Ședința publică în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de HCL susmenționat va fi organizată în data de 02.06.2020, ora 10.00, în sala de ședintă a Primăriei.

  pdf DESCARCĂ Documentație (1.26 MB)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version