Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

ANUNŢ – dezbatere publică – Proiectul de hotărâre - aprobarea Strategiei locale cu privire la dezvoltarea şi funcţionarea pe termen mediu şi lung a serviciului de salubrizare precum şi aprobarea tarifelor maximale corespunzătoare pentru activitatea

banner clProiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei locale cu privire la dezvoltarea şi funcţionarea pe termen mediu şi lung a serviciului de salubrizare precum şi aprobarea tarifelor maximale corespunzătoare pentru activitatea de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare în oraşul Negreşti, judeţul Vaslui.

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre privind aprobarea Strategiei locale cu privire la dezvoltarea şi funcţionarea pe termen mediu şi lung a serviciului de salubrizare precum şi aprobarea tarifelor maximale corespunzătoare pentru activitatea de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare în oraşul Negreşti, judeţul Vaslui.

 

Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul propriu al Primăriei oraşului Negreşti, din strada N. Bălcescu, nr. 1 şi publicat pe site-ul instituţiei – www.negresti.ro, în data de 01.07.2020, conform procesului-verbal nr. 5943/ 01.07.2020.

Cei interesaţi pot trimite  în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ,  la sediul Primăriei oraşului Negreşti – Registratură,   respectiv   în format electronic pe adresa  de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., până pe data de 28.07.2020.

Şedinţa publică în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de HCL sus-menţionat va fi organizată în data de 12.08.2020, ora 10.00, în sala de şedinţă a Primăriei.

  pdf DESCARCĂ Documentație (1.00 MB)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version