Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

ANUNŢ - dezbatere publică - Proiectul de hotărâre privind aprobarea „Regulamentului de instituire şi administrare a taxei speciale de salubrizare SIMDS- oraş Negreşti, judeţul Vaslui"

banner clÎn conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre privind aprobarea „Regulamentului de instituire şi administrare a taxei speciale de salubrizare SIMDS- oraş Negreşti, judeţul Vaslui".

Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul propriu al Primăriei oraşului Negreşti, din strada N. Bălcescu, nr. 1 şi publicat pe site-ul instituţiei - www.negresti.ro, în data de 28.10.2020, conform procesului-verbal nr. 9947/ 28.10.2020.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei oraşului Negreşti - Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., până pe data de 23.11.2020.

Şedinţa publică în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de HCL sus-menţionat va fi organizată în data de 11.12.2020, ora 10.00, în sala de şedinţă a Primăriei.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea „Regulamentului de instituire şi administrare a taxei speciale de salubrizare SIMDS- oraş Negreşti, judeţul Vaslui"

  pdf DESCARCĂ (748 KB)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version