Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Anunt - Dezbatere publica - proiectul de hotarare privind reluarea procedurii de selectie a membrilor Consiliului de Administratie si al Administratorului S.C ,,UTILITATI" S.R.L.

Anunt - Dezbatere publica - Proiectul de hotarare privind reluarea procedurii de selectie a membrilor Consiliului de Administratie si al Administratorului S.C ,,UTILITATI" S.R.L. Negresti, judetul Vaslui in conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, propunem spre dezbatere publica textul complet al proiectului de hotarare privind reluarea procedurii de selectie a membrilor Consiliului de Administratie si al Administratorului S.C ,,UTILITATI" S.R.L. Negresti, judetul Vaslui.

 

Proiectul de hotarare a fost afisat la sediul propriu al Primariei orasului Negresti, din strada N. Balcescu, nr. 1 si publicat pe site-ul institutiei - www.negresti.ro, in data de 16 septembrie 2019, conform procesului-verbal nr.
11987/16.09.2019. 

Cei interesati pot trimite in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primariei orasului Negresti - Registratura, respectiv in format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., pana pe data de 11 octombrie 2019.

Sedinta publica in cadrul careia va fi dezbatut proiectul de HCL susmentionat va fi organizata in data de 28 octombrie 2019, ora 10.00, in sala de sedinta a Primariei.

pdf DESCARCĂ Documentatie (211 KB)

pdf DESCARCA (6.80 MB) HCL nr. 46 / 2018 - aprobarea Profilului și Matricei Consiliului de Administratie și a Profilului și a Matricei candidatului pentru pozitia de membru in Consiliul de Administratie al S.C. UTILITATI SRL

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version