Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Anunţ - concurs de recrutare inspector principal, în cadrul compartimentului Asistenţă Socială Comunitară

logo stiri2Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Negreşti, judeţul Vaslui, reprezentat de Rotariu Camelia - Şef Serviciu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă în statul de funcţii de inspector principal, în cadrul compartimentului de Asistenţă Socială Comunitară, în conformitate cu H.G. nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Mai multe detalii (probe concurs, condiţii desfăşurare, condiţii participare, cuprinsul dosarului de concurs, bibliografie) puteţi citi descărcând documentul de mai jos:

pdf Anunţ - concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de inspector principal, în cadrul compartimentului Asistenţă Socială Comunitară (130 KB)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version