Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Anunț privind ajutorul pentru încălzirea locuinței 2018 - 2019

Începând cu data de 01 ianuarie 2019, s-a modificat venitul luat în calcul la stabilirea dreptului la ajutor pentru încălzirea locuinței cu lemne, gaz sau energie electrică de la 615 lei/ membru de familie la 750 lei/ membru de familie.

Familiile/ persoanele singure interesate pot depune dosare începând cu luna ianuarie 2019 – martie 2019.

Ultima actualizare: Miercuri, 09 Ianuarie 2019 14:53

Accesări: 2109

În atenţia persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale sau întreprinderilor familiale

Persoanele juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale care funcţionează pe raza oraşului Negreşti, care au nevoie de forţă de muncă şi care doresc să contracteze ca zilieri persoane apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social, se pot adresa Direcţiei de Asistenţă Socială din oraşul Negreşti.

Ultima actualizare: Joi, 29 Noiembrie 2018 16:29

Accesări: 1739

Anunț privind depunerea dosarelor de acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței

Începând cu data de 15 octombrie 2018, familiile/persoanele singure care realizează venituri de până la 615 lei/ membru de familie pot depune dosare de acordarea ajutorelor pentru încălzirea locuinţei cu lemne, gaz sau energie electrică.

Persoanele care depun dosare până pe data de 20 a lunii în perioada sezonului rece noiembrie-martie, beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței începând cu luna depunerii cererii.

Înainte de întocmirea dosarului vă rugăm să consultați anexa 4 (lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței).

 Beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinţei au

OBLIGAȚIA: ca în termen de 15 zile să anunţe orice modificare a situaţiei din dosar care poate duce la modificarea cuantumului sau la încetarea drepturilor acordate.

pdf Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului social / ajutorului pentru încălzirea locuinței (46 KB)

pdf Acte necesare pentru întocmirea dosarului de încălzirea locuinţei cu lemne/gaz/ energie electrică (72 KB)

Ultima actualizare: Joi, 04 Octombrie 2018 15:23

Accesări: 1343

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version