Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Anunț privind ajutorul pentru încălzirea locuinței 2018 - 2019

Începând cu data de 01 ianuarie 2019, s-a modificat venitul luat în calcul la stabilirea dreptului la ajutor pentru încălzirea locuinței cu lemne, gaz sau energie electrică de la 615 lei/ membru de familie la 750 lei/ membru de familie.

Familiile/ persoanele singure interesate pot depune dosare începând cu luna ianuarie 2019 – martie 2019.

Ultima actualizare: Miercuri, 09 Ianuarie 2019 14:53

Accesări: 2102

În atenţia persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale sau întreprinderilor familiale

Persoanele juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale care funcţionează pe raza oraşului Negreşti, care au nevoie de forţă de muncă şi care doresc să contracteze ca zilieri persoane apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social, se pot adresa Direcţiei de Asistenţă Socială din oraşul Negreşti.

Ultima actualizare: Joi, 29 Noiembrie 2018 16:29

Accesări: 1732

Anunț privind depunerea dosarelor de acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței

Începând cu data de 15 octombrie 2018, familiile/persoanele singure care realizează venituri de până la 615 lei/ membru de familie pot depune dosare de acordarea ajutorelor pentru încălzirea locuinţei cu lemne, gaz sau energie electrică.

Persoanele care depun dosare până pe data de 20 a lunii în perioada sezonului rece noiembrie-martie, beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței începând cu luna depunerii cererii.

Înainte de întocmirea dosarului vă rugăm să consultați anexa 4 (lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței).

 Beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinţei au

OBLIGAȚIA: ca în termen de 15 zile să anunţe orice modificare a situaţiei din dosar care poate duce la modificarea cuantumului sau la încetarea drepturilor acordate.

pdf Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului social / ajutorului pentru încălzirea locuinței (46 KB)

pdf Acte necesare pentru întocmirea dosarului de încălzirea locuinţei cu lemne/gaz/ energie electrică (72 KB)

Ultima actualizare: Joi, 04 Octombrie 2018 15:23

Accesări: 1334

În atenția persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale

Începând cu luna octombrie 2018, potrivit prevederilor Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale de pe raza unității administrativ-teritoriale Negrești care au nevoie de forță de munca din rândul beneficiarilor de ajutor social, pentru desfășurarea activităților sezoniere, se pot adresa primarului în scris, precizând activitatea ce urmează a fi desfășurată, numărul de lucrători solicitați și perioada de desfășurare a activității sezoniere.

Remunerarea activității desfășurate, norma de lucru, precum și alte obligații și îndatoriri se stabilesc prin negociere directă între beneficiarul de lucrări și persoana care prestează activitatea, în condițiile Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri.

Ultima actualizare: Vineri, 07 Septembrie 2018 13:34

Accesări: 1220

ANUNȚ privind întocmirea dosarului de acordare a tichetelor sociale pentru grădiniță

Începând cu data de 03.09.2018 se pot depune dosare de acordarea tichetelor sociale pentru anul şcolar 2018 - 2019.

Tichetele sociale se acordă copiilor din familii defavorizate în condiţiile în care sunt îndeplinite, cumulativ, următoarele criterii:

a) copilul să fie înscris într-o unitate de învăţământ preşcolar cu program normal sau prelungit;
b) să frecventeze regulat grădiniţa;
c) venitul lunar pe membru de familie este de până la 284 Iei.

Actele necesare pentru întocmirea dosarului sunt:

Ultima actualizare: Luni, 27 August 2018 11:26

Accesări: 3622

DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAȚĂ!

logo donare sangeDirecția de Asistență Socială Negrești, prin Asistent medical comunitar și Mediatorii sanitari, fac apel la locuitorii Orașului Negrești și ai satelor limitrofe, care sunt donatori sau doresc să doneze sânge, să participe la ’’CAMPANIA NAȚIONALĂ PENTRU DONARE’’.

Donarea se va face la Centrul de Transfuzie Sangvină Bârlad de luni până vineri între orele 8:00-11:00.

Se asigură: - transport gratuit, tichete de masă, set de analize gratuite.

Doritorii se pot înscrie la Direcția de Asistență Socială Negrești sau la nr. telefon - 0235457890

Ultima actualizare: Marți, 14 August 2018 13:25

Accesări: 1293

Ajutoare pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece 2017 - 2018

Începând cu data de 23 octombrie 2017, familiile/persoanele singure care realizează venituri de până la 615 lei/ membru de familie pot depune dosare de acordarea ajutorelor pentru încălzirea locuinţei cu lemne, gaz sau energie electrică.

Persoanele care depun dosare până pe data de 20 a lunii în perioada sezonului rece noiembrie-martie, beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței începând cu luna depunerii cererii.

Înainte de întocmirea dosarului vă rugăm să consultați Anexa 4 (lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței).

Ultima actualizare: Marți, 10 Octombrie 2017 15:10

Accesări: 1991

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017-2020 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version